top of page

Претсезонска акција на зимски гуми во Stop&Go!

promocija cela.jpg

- Претсезонска акција на зимски гуми во Stop&Go трае до 31 Октомври 2019.
- Цените се со пресметан попуст за купување на 4 гуми.
- Монтажата и балансирањето се доплаќаат според ценовник.

Евентуална грешка во прикажаните цени е ненамерна.

bottom of page