top of page

 Каде да се купи? 

Нашите производи можете да ги најдете
во следниве продавници:
(Ве молиме претходно јавете за достапност на посакуваниот производ)

Скопје

Стоп и Го

Бул. 8 - ми Септември бр. 23, Момин Поток

Тел. 02/3097202 или 02/3097197

Технокомерц АД

ул. 8-ми септември бр. 42

Момин Поток

Тел. 02/3097193

Битола

 

Стоп и Го

ул. Краварски пат бб

Тел. 047/488880 или 078457473

Куманово

Стоп и Го

населба Карпош ул. 100, бр. 175

Тел. 031/444436  или 077882606

 

Тетово

Стоп и Го

Маршал Тито бр. 458

Тетово

Тел. 044/389255

 

 

Прилеп

Стоп и Го

ул. Александар Македонски 576

Прилеп

Тел. 048/438850

 

 

bottom of page