top of page
KOMERCIJALIST TEHNOKOMERC.jpg

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

Технокомерц АД Скопје вработува 1 (еден) Комерцијалист, кој ќе се вклучи во работни активности поврзани со продажба на производи кои ги нуди компанијата, вклучително и унапредување на продажбата.
Во портфолиото на компанијата влегуваат производи од градежна механизација и опрема, камионски гуми и други производи наменети за возила од различен вид. Главниот фокус на ова работно место е продажба на камионски гуми, акумулатори, филтри и делови, но не е ограничено на истите.
Полно работно време од 07:30 до 15:30, од понеделник до петок
Почетна нето плата по договор во зависност од искуство + минат стаж
Приватно здраствено осигурување
- Локација: Скопје, Момин поток, со посети на фирми низ Скопје и државата по одреден месечен распоред или по потреба


Потребни квалификации и особини
Работно искуство во продажба
- Високо ниво на компјутерска писменост
- Возачка дозвола - Б Категорија

- Способност за работа во динамична средина
- Позитивен пристап и размислување за сите можни предизвици
- Способност за индивидуална и тимска работа
- Одговорност и способност за менаџирање на своите работни задачи

bottom of page