top of page

Запознајте се со нашиот продажен тим

Ѓоко_edited.png

Ѓоко Златановски

 

Ѓоко е професионалец во областа на товарните и ОТР гумите. 

Јане_edited.jpg

Јане Лакоски

Барате некој кој има огромно познавање и искуство со градежни машини? Јане е Вашиот човек!

Аце_edited.jpg

Александар Божиновски

Имате прашања околу камионите на Renault Trucks? Побарајте го Александар

Тина_edited.jpg

Кристина Димова

Тина ќе Ви помогне за се што е поврзано со Renault Trucks. Тешко комуницирате со останатите? - Тина ќе Ве разбере 

Зоки_edited.jpg

Зоран Димоски

Барате специфичен дел за Вашиот камион? Побарајте го Зоки

Maki_edited.jpg

Марјан Јаневски

Марјан подобро ги знае товарните гуми отколку таблицата множење. Барајте го за сите прашања околу товарните гуми

Брко_edited.jpg

Бранко Зафиров

Ви требаат резервни делови или потрошен материјал за Вашата градежна машина? Бранко ја познава Вашата опрема  подобро од Вас самите.

Zoki_edited_edited.jpg

Зоран Божиновски

Патнички гуми? Мислите дека некој повеќе знае од Зоки? Пробајте!

20220526_121021_edited.jpg

Никола Николовски

Инжинер за машини од секаков тип.

Сервис и делови за градежни машини? Или можеби нешто од програмата на Atlas Copco? Побарајте го Никола!

bottom of page