Натоварувач Лиугонг CLG856H (Tier 3)

Натоварувач Лиугонг CLG856H (Tier 3)

0.00денPrice

Натоварувач Лиугонг CLG856H со Cummins Tier 3 мотор, утоварна лопата од 3.3 м3, варијабилна хидраулична пумпа, систем на стабилизација на корпа, радијални гуми и друга опрема