Натоварувач-Ровокопач Лиугонг CLG777А

Натоварувач-Ровокопач Лиугонг CLG777А

3,450,000.00денPrice

Натоварувач-ровокопач Лиугонг CLG777А со Parkins Tier 3 мотор, утоварна лопата од 1 м3, телескопска рака од 0,2 м3