Натоварувач-Ровокопач Лиугонг CLG777АS

Натоварувач-Ровокопач Лиугонг CLG777АS

0.00денPrice

Натоварувач-ровокопач Лиугонг CLG777АЅ со Parkins Tier 3 мотор, утоварна лопата од 1 м3, телескопска рака од 0,2 м3