PLATIN 12V-55Ah (десен)

PLATIN 12V-55Ah (десен)

2,300.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за патнички возила со 450 ССА од брендот PLATIN. Димензии 242х175х175 мм. Затворен тип на акумулатор без одржување