PLATIN 12V-225Ah

PLATIN 12V-225Ah

10,600.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за товарни возила со 1450 ССА од брендот PLATIN. Димензии 517х275х242 мм. Отворен тип на акумулатор, со одржување