PLATIN 12V-36Ah JIS стандард (десен)

PLATIN 12V-36Ah JIS стандард (десен)

1,700.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за јапонски патнички возила со 330 ССА од брендот PLATIN. Димензии 196х127х225 мм. Затворен тип на акумулатор без одржување.