PLATIN 12V-55Ah (лев)

PLATIN 12V-55Ah (лев)

2,577.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за патнички возила со 450 ССА од брендот PLATIN. Димензии 242х175х175 мм. Затворен тип на акумулатор без одржување