ORLEN OIL LITEN LT-4P2 P17KG

ORLEN OIL LITEN LT-4P2 P17KG

2,959.00ден Regular Price
2,800.00денSale Price

LITEN LT-4P е произведена од високо рафинирани минерални масла со литиумски адитиви, во класа 1, 2 и 3. Употреба е подмачкување на лагери кои работат во температурен опсег од -30 до 150 степени целзиусови каде што е потребна заштита од оксидација, корозија, вода и каде што е потребна механичка стабилност.