ORLEN OIL PLATINUM GEAR GL-5 80W-90 B205L

ORLEN OIL PLATINUM GEAR GL-5 80W-90 B205L

30,387.00ден Regular Price
28,900.00денSale Price

Високо квалитетно multi grade масло за трансмисија произведено од минерални масла, наменето за мануелни менувачи и други менувачи кои работат во тежки услови. Препорачана намена API GL-5