ORLEN OIL PLATINUM GEAR LS 80W-90 B205L

ORLEN OIL PLATINUM GEAR LS 80W-90 B205L

51,474.00ден Regular Price
48,900.00денSale Price

Нова генерација на multi grade масло за трансмисија произведено од минерални масла и високо квалитетни адитиви наменето за мануелни менувачи и менувачи со limited slip LS. Препорачана намена API GL-5