ORLEN OIL Platinum Ultor Extreme 10W-40 B205L

ORLEN OIL Platinum Ultor Extreme 10W-40 B205L

28,595.00ден Regular Price
27,100.00денSale Price

Нова генерација на полу-синтетичко UHPDO моторно масло од брендот ORLEN OIL во пакување од 205 литри примарно наменето модерни агрегати кои работат во тешки услови со долги интервали на замена и кои ја исполнуваат нормата Euro V и кои се опремени со SCR катализатор. Класа на квалитет API: CI-4/CH-4/CG-4/CFF-4/CF/SL; ACEA: E4/E7; Вискозитет SAE 10W-40