ORLEN OIL Platinum Ultor Plus CI-4 15W-40 B205L

ORLEN OIL Platinum Ultor Plus CI-4 15W-40 B205L

26,324.00ден Regular Price
25,000.00денSale Price

Моторно масло oд новата генерација на минерални масла за сите сезони од брендот ORLEN OIL во пакување од 205 литри наменето за сите типови на високо оптоварени мотори - особено погодно за камиони, градежни машини и автобуси. Ова масло генерално е погодно за модерни агрегати кои ја исполнуваат нормата Euro V и поседуваат SCR катализатор. Може да се применува и на постари возила кои ја исполнуваат нормата Euro IV, III, II и I. Класа на кваитет API: CI-4/CH-4/CG-4/SL/SJ; ACEA: E7/E5/E3/B4/B3/A3; Вискозитет SAE 15W-40