ORLEN OIL PLATINUM ULTOR PROGRES B205L

ORLEN OIL PLATINUM ULTOR PROGRES B205L

35,657.00ден Regular Price
33,900.00денSale Price

PLATINUM ULTOR PROGRES 10W-40
Најсовремено премиум синтетичко UHPDO моторно
масло, произведено по најстроги европски и
американски стандарди,
Обезбедува одлична заштита на моторот, стабилност и
при екстремни температури, најдолги временски
интервали на промена на маслото.
Euro VI, Euro V, како и за Euro IV,III,II
EGR контрола, SCR систем,
со или без DPF - филтер за дизел, и/или
дизел оксидацијски катализатор DOC