PLATIN 12V-100Ah (десен)

PLATIN 12V-100Ah (десен)

4,400.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за патнички возила со 840 ССА од брендот PLATIN. Димензии 353х175х190 мм. Затворен тип на акумулатор без одржување.