PLATIN 12V-135Ah

PLATIN 12V-135Ah

6,300.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за товарни возила со 950 ССА од брендот PLATIN. Димензии 512х186х219 мм. Отворен тип на акумулатор, со одржување