PLATIN 12V-180Ah

PLATIN 12V-180Ah

7,990.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за товарни возила со 1250 ССА од брендот PLATIN. Димензии 513х223х223 мм. Отворен тип на акумулатор, со одржување.