PLATIN 12V-40Ah (десен)

PLATIN 12V-40Ah (десен)

2,161.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за патнички возила со 330 ССА од брендот PLATIN. Димензии 175х175х190 мм. Затворен тип на акумулатор без одржување