PLATIN 12V-45Ah (десен)

PLATIN 12V-45Ah (десен)

1,950.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за патнички возила со 360 ССА од брендот PLATIN. Димензии 242х175х175 мм. Затворен тип на акумулатор без одржување