PLATIN 12V-60Ah (десен)

PLATIN 12V-60Ah (десен)

2,678.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за патнички возила со 510 ССА од брендот PLATIN. Димензии 242х175х175 мм. Затворен тип на акумулатор без одржување