PLATIN 12V-66Ah (десен)

PLATIN 12V-66Ah (десен)

2,990.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за патнички возила со 550 ССА од брендот PLATIN. Димензии 278х175х190 мм. Затворен тип на акумулатор без одржување.