PLATIN 12V-75Ah (десен)

PLATIN 12V-75Ah (десен)

3,300.00денPrice

Високо квалитетен акумулатор за патнички возила со 640 ССА од брендот PLATIN. Димензии 278х175х190 мм. Затворен тип на акумулатор без одржување.