TRIANGLE 10.00R20-16PR TR668

TRIANGLE 10.00R20-16PR TR668

13,540.00денPrice

On/Off-road камионска гума за СИТЕ ПОЗИЦИИ за возила кои се движат на мали до средни релации. “Цик-цак“ дизајн овозможува добра адаптација на гумата на сите услови на патот. Варијабилниот дизајн овозможува мала бучавост на гумата и одлична дистрибуција на топлината.