TRIANGLE 10.00R20-18PR TR691E

TRIANGLE 10.00R20-18PR TR691E

14,924.00денPrice

Off-road камионска гума за ЗАДНА осовина за дампери/камиони кои работата на off road терен и во рудници. Гумата поседува "big block" дизајн кој овозможува голема заштита на гумата и одлични својства на кочење. Специјалниот состав на гумата овозможува одлични својства на абење.