TRIANGLE 11.00R20-18PR TR601H

TRIANGLE 11.00R20-18PR TR601H

16,932.00денPrice

Предна гума за камиони кои се движат на автопат и меѓуградски сообраќај на сува и влажна подлога. Гумата поседува посебна смеса со многу мал отпор на абење. Широк и лесен дизајн на гумата овозможува помала потрошувачка на гориво