TRIANGLE 11.00R20-18PR TRD06

TRIANGLE 11.00R20-18PR TRD06

19,300.00денPrice

Погонска камионска гума за автопат со широк дизајн и унапреден животен век. TMS технологија на конструкција и нова смеса на гумата овозможуваат ниска температура на гумата и долг животен век. Дизајнот овозможува супериорна тракција и управување