TRIANGLE 12R22.5-16PR TR688

TRIANGLE 12R22.5-16PR TR688

15,243.00денPrice

Погонска гума за камиони кои се движат на автопат со одлична тракција и дренажа на влажна површина. Дизајнот овозможува употреба на гумата при високи брзини.