TRIANGLE 13.00R22.5-18PR TR669

TRIANGLE 13.00R22.5-18PR TR669

17,187.00денPrice

Off road ПОГОНСКА гума за кипери и бетоњерки со големи блокови на дизајнот кои овозможуваат помало кинење на гумата. Дизајнот овозможува одлична тракција, исфрлање на камења од гумата и подолг век на траење.