TRIANGLE 13.00R22.5-18PR TR918

TRIANGLE 13.00R22.5-18PR TR918

18,115.00денPrice

Off road ПОГОНСКА гума за кипери и бетоњерки со големи блокови на дизајнот кои овозможуваат одлична тракција и заштита на гумата. Погодна за сите не-асфалтирани патишта.