TRIANGLE 275/70R22.5-16/18PR TR656

TRIANGLE 275/70R22.5-16/18PR TR656

11,604.00денPrice

Автобуска гума за автопат со унапреден животен век. Дизајнот овозможува еднагво бење и ниска температура на гумата, а со тоа и долг животен век на истата.