TRIANGLE 275/70R22.5-16PR TRD06

TRIANGLE 275/70R22.5-16PR TRD06

12,500.00денPrice

Погонска камионска гума за автопат си широк дизајн и долг животен век. TMS технологија на конструкција и нова смеса на гумата овозможуваат ниска температура на гумата и подеднакво абење. Гумата има супериорна тракција и управување.