TRIANGLE 295/80R22.5-16/18PR TRD02

TRIANGLE 295/80R22.5-16/18PR TRD02

13,820.00денPrice

Погонска камионска гума за автопат со FEA профил кој овозможува ниска бучавост. Одлична тракција на влажна подлога. Специјална формула на составот овозможува ниско абење на гумата и низок отпор на тркалање.