TRIANGLE TR 315/80R22.5-18/20PR TR918

TRIANGLE TR 315/80R22.5-18/20PR TR918

16,969.00денPrice

Off road ПОГОНСКА гума за кипери и бетоњерки со големи блокови на дизајнот кои овозможуваат одлична тракција и заштита на гумата. Погодна за сите не-асфалтирани патишта.