TRIANGLE 315/80R22.5-18/20PR TRD06

TRIANGLE 315/80R22.5-18/20PR TRD06

16,870.00денPrice

Погонска камионска гума за автопат си широк дизајн и долг животен век. TMS технологија на конструкција и нова смеса на гумата овозможуваат ниска температура на гумата и подеднакво абење. Гумата има супериорна тракција и управување.