TRIANGLE 315/80R22.5-18PR TR668

TRIANGLE 315/80R22.5-18PR TR668

15,870.00денPrice

On/Off-road камионска гума за СИТЕ ПОЗИЦИИ за возила кои се движат на мали до средни релации. “Цик-цак“ дизајн овозможува добра адаптација на гумата на сите услови на патот. Варијабилниот дизајн овозможува мала бучавост на гумата и одлична дистрибуција на топлината.