TRIANGLE 315/80R22.5-18PR TRD02

TRIANGLE 315/80R22.5-18PR TRD02

15,841.00денPrice

Погонска камионска гума за автопат со FEA профил кој овозможува ниска бучавост. Одлична тракција на влажна подлога. Специјална формула на составот овозможува ниско абење на гумата и низок отпор на тркалање.