TRIANGLE 315/80R22.5-18PR TRD08

TRIANGLE 315/80R22.5-18PR TRD08

16,973.00денPrice

Погонска гума за on-off терен. Шара со големи блокови и нов состав овозможува одлично држење и сигурност на гумата. Надолжен и страничен дизајн на гумата во форма на буквата “Z“ овозможува одлична стабилност, кочење и тракција, како и супериорна дренажа на влажна површина.