TRIANGLE 385/65R22.5-20PR TR692

TRIANGLE 385/65R22.5-20PR TR692

17,208.00денPrice

Предна камионска гума и/или за приколка за автопат. Дизајнот овозможува рамномерно абење на гумата, ниска бучавост и одлични перформанси при големи брзини