top of page

Брз сервис

  • 30 minutes
  • По ценовник
  • Во одбраната локација

Service Description

Резервирајте термин за: промена на масло и филтер за масло, промена на филтер, полнење на клима со фреон


Cancellation Policy

Ве молиме бидете пристигнати во салон 15 мин пред закажаниот термин. За откажување на термин Ве молиме контактирајте не 12 часа однапред. Благодариме.


Contact Details

+ (02) 3097193

e-store@tehnokomerc.com.mk

ул. 8-ми септември бр. 42, Скопје, 1000, MKD


bottom of page