top of page

Други услуги

  • 30 minutes
  • По ценовник
  • Во одбраната локација

Service Description

Резервирајте термин за други услуги.


Cancellation Policy

Ве молиме бидете пристигнати во салон 15 мин пред закажаниот термин. За откажување на термин Ве молиме контактирајте не 12 часа однапред. Благодариме.


Contact Details

+ (02) 3097193

e-store@tehnokomerc.com.mk

ул. 8-ми септември бр. 42, Скопје, 1000, MKD


bottom of page