top of page

Сезонска промена на гуми (чување)

Промена на гуми кои се чуваат или ќе се чуваат во Stop&Go

  • 30 minutes
  • По ценовник
  • Во одбраната локација

Service Description

Резервирајте термин за сезонска промена балансирање на гуми кои ги чувате кај нас.


Cancellation Policy

Ве молиме бидете пристигнати во салон 15 мин пред закажаниот термин. За откажување на термин Ве молиме контактирајте не 12 часа однапред. Благодариме.


Contact Details

+ (02) 3097193

e-store@tehnokomerc.com.mk

ул. 8-ми септември бр. 42, Скопје, 1000, MKD


bottom of page