top of page
bilbord-na-jaze-Skopje.png

Stop&Go е современ ланец на салони за гуми и вулканизерски сервиси, присутен во повеќе градови низ Македонија: Скопје, Куманово, Битола, Кавадарци и Штип.

Постои повеќе од 10 години на македонскиот пазар и е сопственост и бренд на Технокомерц АД Скопје.

Нуди голем избор на гуми за патнички, комерцијални и товарни возила. Асортиманот вклучува гуми од брендовите Hankook, Laufenn, Pirelli, Maxxis, Kingstar, Triangle, Lassa, Michelin, Goodyear и други.  

20190306_172520.jpg

3D презентација на салонот на Stop&Go во Скопје

Локации - мапа
bottom of page