top of page

Високо притисни црева и фитинзи

Во слоп на Технокомерц уште од далечната 1981 година функционира погон за производство на хидраулични црева, приклучни елементи, метално савитливи црева, црева за специфична намена и гумено-техничка стока. Изборот на квалитетни материјали како хидраулични црева од производителите Semperit и Alfa Gomma, како и искуството кое го поседуваме гарантираат супериорен квалитет на нашите производи. 

 

Мал дел од приклучоците кои ги проиведуваме можете да ги најдете на следниов линк.  

bottom of page