top of page
VRABOTUVANJE KASIER.jpg

КАСИЕР ВО САЛОН ЗА ГУМИ 

Технокомерц АД Скопје вработува 1 (еден) Касиер , кој ќе се вклучи во работни активности поврзани со наплата на производи во продавница и дневно средување на документи.
Полно работно време
- Локација: Скопје, салон на Stop&Go во Скопје


Потребни квалификации и особини
Работно искуство во наплата на производи на каса
- Високо ниво на компјутерска писменост
- Способност за работа во динамична средина со голем фокус на детали
- Способност за индивидуална и тимска работа
- Одговорност и способност за извршување на своите работни задачи

Работни активности
- Извршување на активности поврзани со наплата на производи на каса во салонот на Stop&Go во Скопје
- Водење и средување на документи поврзани со касата и продавницата на дневно ниво, ажурно и точно.
- Подготовка за уплата на дневен промет
- Соработка со останатите подружници и работни единици на Stop&Go и Технокомерц
- Други активности кои што произлегуваат и се поврзани со работењето на каса.

bottom of page