top of page
VRABOTUVANJE ПРОДАВАЧ.jpg

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА - ПРОДАВАЧ

Технокомерц АД Скопје вработува 1 (еден) Референт за продажба , кој ќе се вклучи во работни активности поврзани со продажба на производи кои ги нуди компанијата, вклучително и унапредување на продажбата и секојдневни активности поврзани со работењето на продажниот салон и сервис во Скопје.
Полно работно време
- Локација: Скопје, салон на Stop&Go во Скопје
- Почетна нето плата: по договор, зависно од искуство + додаток на плата за минат стаж
- Приватно здравствено осигурување


Потребни квалификации и особини
Работно искуство во продажба
- Високо ниво на компјутерска писменост
- Возачка дозвола - Б Категорија

- Способност за работа во динамична средина
- Позитивен пристап и размислување за сите можни предизвици
- Способност за индивидуална и тимска работа
- Одговорност и способност за менаџирање на своите работни задачи

Работни активности
- Извршување на активности поврзани со продажба на производи во салонот на Stop&Go во Скопје
- Изработка на фактури и други материјални документи

- Секојдневна соработка со останатите подружници и работни единици на Stop&Go и Технокомерц
- Други активности кои што произлегуваат и се поврзани со продажбата

bottom of page