top of page
logo_fleetguard_large.png

Cummins Filtration ги произведува Fleetguard филтрите уште од 1958 година. Искуство и квалитет стекнат низ годините, преку 5 истражувачки центри, и 13 фабрики низ светот, достапни на повеќе од 33.000 продажни места.

Од 2022 година Технокомерц е генерален застапник за Fleetguard во Македонија, со широк спектар на производи како што се филтри за гориво, масло, воздух, кабински филтри, хидраулични филтри, филтри за трансмисија, за различни типови на возила. Можете да се информирате дополнително на официјалната веб страна: https://www.fleetguard.com/s/?language=en_US#

FLEETGUARD WEB.jpg

Повеќе од 70 години, WIX Филтри е водечки добавувач на производи за филтрација на глобално ниво. Со 10 стратешко позиционирани производствени објекти низ целиот свет, WIX Филтри нуди најширок спектар на филтри за масло, воздух, гориво, филтри за воздух во кабина, хидраулични филтри и филтри за трансмисија во повеќе од 50 земји. Голем број на клиенти ги решаваат своите проблеми со филтрација со нашите производи.
Најдобриот доказ за успехот на WIX е фактот дека WiX  Филтри снабдува О.Е или OES филтри на речиси сите европски автомобилски групи како што се: Форд, Фолксваген, Астон Мартин, Jaguar, Land Rover, Волво, Рено и многу други. Повеќе за WIX можете да најдете на следниов линк: http://wixeurope.com/

bottom of page