top of page
New_Renault_Trucks_Logo.png

Технокомерц АД Скопје е официјален дилер на Renault Trucks во Македонија.

ВЛЕКАЧИ И КИПЕРИ za web.jpg

Во 2020 година, Технокомерц АД Скопје го носи Renault Trucks во Македонија и станува официјален дилер и сервисер на Renault Trucks во државата, со свој продажно-сервисен центар во Скопје.

Renault Trucks центарот се наоѓа на Јадранска магистрала во индустриската зона Визбегово во Скопје - линк до локација на мапа

За информации, понуди, барања можете да не контактирате на 070 317 868 или да ни пишете на baleksandar@tehnokomerc.com.mk 

Можете да ја посетите и официјалната веб страна на Renault Trucks во Македонија на https://www.renault-trucks.mk/

bottom of page